REȚETA ZILEI: minuni rumene, aromate și crocante! Le-am făcut pentru musafiri, dar o tavă n-a fost de ajuns! Dau dependență

0

 

INGREDIENTE

jumătate de cantitatea pentru blat de pizza
2 linguri unt sărat, moale
2-3 căței de usturoi pisați
200 g parmezan ras
100 g mozzarella rasă
sare și piper după gust

PREPARARE

Extrem de rapide, delicioase, ieftine, din ingrediente puține. Le poți servi ca aperitiv sau ca gustărică între mese. Se fac ușor, chiar și de către cel mai nepriceput bucătar.

Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.

Adu aluatul de pizza la temperatura camerei. Amestecă untul și usturoiul într-un vas și lasă deoparte.
Întinde aluatul bine, pune-l într-o tavă care nu lipește tapetată cu hârtie de copt. Unge cu amestecul de unt și usturoi.

Presară parmezan și mozzarella (dacă nu le ai sau nu vrei să le folosești, poți înlocui fără probleme cu orice brânzet dorești) deasupra. Asezonează cu sare și piper și dă la cuptor timp de 10 minute.
Scoate din cuptor, lasă să se răcească 2 minute și taie crochetele, cât de mari dorești. Poți servi alături de un sos marinara sau unul alfredo, dacă preferi sosurile albe.

SURSA

Comentarii

Comentarii

Share.

Comments are closed.

x
Dati-ne un "Like"