3 zodii care intra cu dreptul in 2017 Cine are parte doar de noroc:

0

Este vorba despre una de apa, una de aer si una de pamant. Succesul profesional le este scris in stele, iar din punct de vedere amoros nu vor avea motive sa se planga.

Cele 3 zodii care vor pasi cu dreptul in noul an

1. ZODIA FECIOARA

Zodia Fecioara are toate motivele sa considere anul 2017 anul ei. Inca de la inceput, va fi bombardata cu tot felul de oferte din toate partile. Are sansa sa isi schimbe locul de munca cu unul mai bun si mai bine platit.

Din punct de vedere amoros, relatia actuala se poate transforma in ceva serios, iar daca nu este cuplata, Fecioara isi va intalni in mod cert jumatatea.

2. ZODIA VARSATOR

Nativul nascut in zodia Varsator va avea parte de o serie de evenimente care mai de care mai interesante inca din primele zile ale anului. Acest semn zodiacal a avut parte de multe incercari, mai ales in ultimele luni ale anului 2016.

Cele mai multe hopuri le-a intalnit in Casa Dragostei, acolo unde au aparut o serie de rasturnari de situatie. In primele doua luni ale lui 2017 are toate sansele sa isi faca inima sa bata din nou. O persoana extrem de interesanta va aparea in viata sa.

continuarea

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.