A dezvăluit marele secret despre o vedetă de la noi. Adriana Bahmuțeanu a spus tot: ,,Știi că acel copil a fost conceput la mine în casă?”

0

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit un secret extrem de intim al unei vedete de la noi. Se pare că interpreta de muzică populară Alina Radi și-a conceput fiul la Adriana acasă!

Deși tatăl băiatului Alinei a fost mereu un secret, chiar dacă unii spun că tatăl ar fi Nick Rădoi, de acum înainte locul de concepere a fost confirmat. Din câte spune Adriana Bahmuțeanu, Alina s-ar fi iubit chiar la ea acasă cu bărbatul care a făcut-o mamă. Declarația Adrianei Bahmuțeanu, potrivit Spynews.ro:

,,Știi că acel copil a fost conceput la mine în casă? Cred că i-a purtat noroc că e un copil atât de frumos. E un copil făcut din dragoste, foarte reușit și mama lui are grijă de el ca de ochii din cap”.

Băiatul rezultat din această legătură este Dario, pe care Alina îl crește singură, fără însă a fi și o mămică tristă. Acum ea a cumpărat o casă nouă pentru mica sa familie și nu se plânge că i-ar lipsi ceva.

Iată ce declara Alina Radi despre fiul ei în 2016, potrivit wowbiz.ro:

,,Fiul meu e bine, e sanatos. Ma ajuta familia sa il cresc cat sunt eu plecata la nunti. Dario este bine, mor de dorul lui. Tatal nu exista nici pentru mine, nici pentru el. O sa il caute pe micut doar de ziua lui sau de sarbatori. M-a ranit foarte tare, este un subiect incheiat pentru mine. El nu vrea o relatie cu fiul sau, nu i-am impus restrictii, poate sa il vada cand vrea. Situatia dintre noi nu a fost sigura, bine ca s-a terminat si copilul e sanatos. Ne vedem de viata noastra. Nu ma ajuta financiar si nici nu am nevoie. El a divortat si vrea sa ne impacam, dar nu se poate. E mai bine asa, eu nu mai vreau cu el, nu mai am sentimente. Regret aceasta relatie, dar nu regret ca am un copil cu el chiar daca ii seamana mult tatalui.

Deocamdata e cineva in discutii, dar nu e oficial. Imi doresc un barbat care sa ma inteleaga, sa ma respecte si pe mine si pe copilul meu. E greu sa gasesti pe cineva, dar nu imi mai sta capul la o familie. Vreau sa ma concentrez pe cariera mea si sa am bani pentru copil. Nu imi pare rau ca nu am ramas in America. Nick Radoi nu era de acord ca eu sa cant. Nu inteleg nici acum de ce sunt revoltata si am plecat, el voia sa ne casatorim. Cine ma vrea, ma ia si cu copil. Cine ma cauta nu e persoana publica, nu am relatie acum, sunt in tatonari”.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.