Acuzată în dese rânduri că s-a îngrășat enorm, Nicoleta Luciu este acum 😯😯😯 Cum arată fosta Miss România. Fanii au avut un șoc când au văzut ultimele poze cu vedeta

0

Nicoleta Luciu are foarte mare grijă de imaginea ei, în principal de ten.

Motiv pentru care merge constant la salonul de înfrumusețare, unde urmează diverse tratamente. Recent, bruneta și-a pus fanii pe jar după ce s-a fotografiat cu bandaje pe față. Aceștia au întrebat-o dacă se simte bine, iar vedeta i-a liniștit imediat.

Nicoleta Luciu le-a transmis că urmează un tratament care să o ajute să nu aibă riduri. Ba mai mult, a și avut puterea să glumească și a scris și un mesaj pe contul personal de socializare. „Începem transformarea. Arăt bine şi mumificată, aşa e?”, a scris bruneta.

Cum a reușit să slăbească Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu are patru copii și reușește în continuare să arate senzațional. Vedeta a ținut multe diete de-a lungul vieții, însă se pare că acum a găsit marele secret. Bruneta mănâncă de toate, însă foarte puțin.

„Eu am mâncat foarte puțin în general și mi-am mișorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele. Și mănânc și eu. Dar… împart o porție în zece, iar eu mănânc a zecea parte. Aici imi este mai greu să mă descurc cu regimul, tentațiile culinare sunt mari. Plus că n-am concurență. Ai văzut cum este, la București, dacă mergi la un eveniment și vezi o femeie mai slabă, imediat te pui și tu la regim. Mănânc mâncare doar de două ori pe zi și cantități foarte, foarte mici”, declara Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp.

„În afară de cele două mese pe zi, mai beau patru litri de suc de citrice, în special grepfruit. Asta și înainte de masă. În rest, mănânc fructe și legume. Morcovi, broccoli, gulie, mere și struguri, mai nou. Cei negri îmi plac de mor”, mai spunea focoasa brunetă.

galerie foto 

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.