Am aflat cu cine se iubește cea mai dorită ispită de la ”Insula Iubirii”

0

Este, probabil, ispita care a arătat cel mai mult de-a lungul sezoanelor de ”Temptations Island –Insula Iubirii”. Pentru că, dezinhibată, frumoasa minionă nu s-a ferit, nicio secundă, să lase la vedere formele perfecte cu care a fost înzestrată de Mama-Natură și de mediici esteticieni.

 

Cu toate acestea, de ceva vreme, Deea Ienciu, căci despre ea este vorba, pare să fie partenera ”de rele” a unui cunoscut antrenor de fitness de la noi. Mai exact, un tânăr care, de curând, a participat la un concurs de culturism la care a ocupat locul al doilea și la care, mulțumindu-le tuturor celor care l-au ajutat, nu a uitat să îi menționeze numele Deei. Într-un context cu totul și cu totul special, evident, apelând-o astfel: ”Mulțumesc tuturor celor prezenți (…), iubitei mele Deea Ienciu care mă susține maxim în tot ceea ce fac și facem împreună…”.

De altfel, pare-se, chiar dacă Deea a mai avut o serie de iubiți cunoscuți în ultima vreme, relația dintre ea și Stely este una cu vechime. Cu atât mai mult cu cât după ce s-a despărțit definitiv de Cristi, culturistul cu care a mers în prima ediție a emisiunii ”Insula Iubirii”, Deea a ajuns, în mod suspect, în brațele amicului ei, Stelian, iar acum doi ani au mai ”dat de gândit” cu privire la relația lor. Iar asta pentru că, pe atunci, Deea și Stelian s-au fotografiat, deși nu împreună, în același loc, în bucătăria culturistului, confirmând astfel zvonurile cu privire la ”amiciția” lor. De altfel, spun sursele noastre, între Stelian și Cristi, pe vremuri amici buni, la Oradea, lucrurile s-au răcit extrem de tar, fără niciun motiv aparent.

Cei doi se cunosc din Oradea, loc în care, pare-se, se învârteau în aceleași cercuri, cu atât mai mult cu cât fostul ei iubit, Cristi, era un împătimit al culturismului. Acum însă, de ceva vreme încoace, el s-a mutat la București, ca antrenor de fitness, iar de atunci, spun sursele noastre, sunt de nedespărțit.

Deea a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea „Insula Iubirii”, de la Antena 1, jucând în prima edițoie rolul de concurentă, iar în celelalte, cel de ispită. Ea a mai avut câteva apariţii şi în cadrul show-ului „Splash – Vedete la apă” unde l-a susţinut pe Tomiţă, ispita care i-a luat minţile. Tânăra a participat şi la emisiunea „X Factor”.

galerie foto 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.