Andreea Bănică, la un pas să rămână cheală. Ce a păţit celebra cântăreaţă: “Mi se rupea atât de tare părul… “

0

Andreea Bănică a avut probleme serioase cu podoaba capilară.

Vedeta a mărturisit de la ce a pornit, din cauza faptului că s-a coafat intens multă vreme şi a purtat meşe, părul ei a început să se degradeze considerabil.

Pentru a-l reface, cântăreaţa a fost nevoită să nu se mai vopsească şi să nu se mai coafeze deloc timp de mai bine de un an.

„Există un secret, dar nu neapărat că este un secret. Ci un lucru foarte bun pe care am putut să-l fac pentru părul meu. Cu mulţi ani în urmă, pentru că mă coafam foarte des şi nu îmi dădeam seama de lucrul acesta. Începusem să folosesc meşe la fiecare apariţie a mea, că era la televiziune, că era pe scenă, că era la videoclipuri sau shooting-uri.

Nu e nimic rău în asta, dar la un moment dat mi-am dat seama că nici meşele nu mai am pe ce să le pun. Mi se rupea atât de tare părul, încât am zis stop, ce am de făcut. O prietenă de-a mea hairstylist m-a sfătuit ca pentru perioadă bună de timp, „Tu ar trebui să nu te mai coafezi şi să nu te mai vopseşti”. Şi atunci am zis un an de zile, nu mă mai coafez, nu mă mai vopsesc. Am umblat cu părul prins, am găsit tot felul de coafuri, care să îmi stea bine, să mă avantajeze. Nu este uşor.

Mi-am prins părul, îmi făceam împletituri, îmi puneam şuviţe colorate, doar ca să nu mai bag placa sau ondulatorul în păr. Şi Lucian îmi zicea că lui îi place de mine blondă, că de ce nu mă mai vopsesc. I-am explicat şi lui că de ce nu trebuie să mă mai vopsesc, ulterior a înţeles şi a văzut şi el, şi-a dat seama că îmi creştea părul şi vedea diferenţa, în timp.

Făceam tot felul de tratamente, aveam grijă cu ce mă spălam pe păr. Dar cel mai important lucru a fost că nu mi-am mai băgat niciun ondelator în păr, nicio placă. Mi-am mai făcut anumite şuviţe, care să dea un pic în blond, dar mi-am lăsat părul meu natural să crească. După an şi jumătate, mi-a crescut părul şi am renunţat la meşe. De atunci nu am mai purtat meşe absulut deloc,” a povestit cu sinceritate, Andreea Bănică, pentru Revista Avantaje.

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.