Andreea Mantea a vorbit despre AVORT: Declaraţiile ei AU ÎNFURIAT milioane de femei

0

Devenită mamă în urmă cu mai bine de doi ani, Andreea Mantea a fost întrebată de o fană ce părere are despre avort.

Provocarea aceasta a venit în timpul unui live pe care prezentatoarea TV l-a făcut pe o reţea de socializare. Fără nicio reţinere, vedeta şi-a exprimat punctul ei de vedere despre întreruperea unei sarcini.

 

Andreea Mantea a spus că e împotriva avortului şi a declarat că femeile nu au niciun drept să facă acest lucru. Mai mult, ea a mărturisit că o întristează numai gândul.

„Nu am părere bună. (…). Trebuie să ne gândim că viaţa e dată de Dumnezeu, e o minune, şi nu avem niciun drept să facem asta. Din moment ce suntem binecuvântaţi, acel îngeraş ne-a ales să fim mama ei sau a lui, nu avem niciun drept să ne băgăm, să întrerupem această minune. Plus că dacă vă uitaţi la diverse poze pe internet sau în reviste despre felul în care se face avortul… e oribil. (…). Nu, nu avem dreptul să facem asta. Nu, nu vreau să vorbesc despre asta. Mă întristează numai gândul, mi se pare îngrozitor.”, a declarat Andreea Mantea într-un live pe Facebook.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu un concurent de la „Burlăciţa”, show la care a participat pentru a-şi găsi sufletul pereche. David s-a născut pe 27 mai 2015.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.