Andreea Marin a dat cărțile pe față! Ce spune vedeta despre presupusul inel de logodnă

0

Aflată în vacanță, în Malta, Andreea Marin a publicat o fotografie în care purta un inel care părea să fie unul… de logodnă!

Ei bine, vedeta a spus totul despre presupusl inel de logodnă primit de la iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin și-a făcut bagajele și a plecat într-o binemeritată vacanță, în Malta, alături de iubitul ei. Și, bineînțeles, așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului, vedeta i-a ținut la curent cu tot ce se întâmplă. Doar că i-a scăpat un mic detaliu.

Mai exact, un inel care părea a fi unul de logodnă. Iar acum Andreea Marin spune adevărul gol-goluț referitor la bijuteria care a pus multe semne de întrebare.

“Este un inel pe care eu l-am primit de la Malvina Cervenchi. Este creația ei. Este un inel cu simbolul infinitului. Este un inel cu trei verigi simbolizând trilogia dragostei. Dar, nu este un inel de logodnă. Îl port pe mâna stângă, pe degetul acela îmi vine. Nu interpretați greșit lucrurile. Nu este logodnă, încă. Nu trebuie să te mai grăbești în viață, toate lucrurile vin când trebuie să vină, la momentul lor.”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste
Vedeta și-a găsit, din nou, fericirea în brațele lui Adrian Brâncoveanu, un bărbat şarmant, care, în plus, are şi o importantă funcţie peste hotare, cea de consul.

„Da, aceasta este o regulă. Pentru că vrem să rezistăm împreună și pentru că ținem unul la celălalt și prețuim timpul nostru împreună. Și da, facem asta pentru că o relație nu poate rezista fără prezența fizică. Ne vedem atât de des cât putem. Sau undeva la mijlocul drumului, sau vine el acasă. Îmi place când viața îmi aduce ceva nou, nu compar experiențele între ele și îmi place când viața îmi arată că toate ideile mele preconcepute nu stau în picioare pentru că se poate să fie mai bine și mai frumos într-un fel pe care nu l-am plănuit.”, a spus Andreea Marin în urmă cu ceva timp.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.