Andreea Tonciu radiază de bucurie! Anunțul a fost făcut chiar de ea: “De astăzi sunt o femeie fericită!“

0

Andreea Tonciu este foarte fericită, deoarece a reușit ceea ce și-a propus și anume să își deschidă propria afacere.

Bruneta a scris un mesaj pe rețelele de socializare, unde și-a exprimat bucuria că deține un atelier de flori și este foarte entuziasmată de acest nou proiect.

“De astazi sunt o femeie fericita!!! Mi am deschis propria afacere! In curand imi voi deschide propriul showroom . Dar pana atunci va astept sa comandati tot ce este legat de flori la cele mai avantajoase preturi”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

S-a zvonit că se desparte de soțul ei
Potrivit dezvăluirile făcute de numerologul Anca Dimancea, Andreea Tonciu are mari şanse să divorţeze de soţul ei, Daniel Niculescu, în cursul acestui an. Vedeta a explicat şi motivul pentru care fosta asistentă TV ar putea băga actele de divorţ. „Dacă Andreea se desparte, o va face numai la hotărârea ei. Va fi strict decizia. Sunt şanse mari să o facă pentru că în anul 2018 pentru tigru este foarte dificil când vine vorba de relaţii, mai ales pentru un tigru de 86 cum este Andreea. Sunt şanse mari să divorţeze”, a declarat cunoscutul numerolog.

Daniel Niculescu a decis să clarifice cum stau lucrurile între ei şi a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, în care spune exact ce se petrece în relaţia cu soţia sa.

“Aud prin Presă numai aberaţii …. STOP , Povestea noastră de iubire continuă …”, a scris soţul Andreei Tonciu.

galerie foto 

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.