Anul Chinezesc 2018 are doua fete: Fereste-te de Cainele care musca pe la spate

0

Oamenilor le place să fie minţiţi. Am înţeles asta lucrând de atâţia ani în consiliere.

Într-un moment de vulnerabilitate, fiecare preferă să audă numai ce-i convine sau să-şi ia din informaţie ceea ce îi confirmă că ce credea el este adevărat.

O mare provocare este anul chinezesc pentru toţi cei ce lucrează direct, faţă în faţă, cu oamenii, transmiţând informaţii, dând sfaturi solicitate sau făcând recomandări, pentru că adevărul nu este cea mai înaltă calitate anul acesta. Dimpotrivă, sunt preferate ocolişurile, minciunile convenţionale, zâmbetele false.

Din 16 februarie 2018 până pe 4 februarie 2019 traversăm Anul Câinelui de Pământ. Combinat cu vibraţia 2/11 a anului numerologic, se anunţă potop de dualitate, cea mai evidentă trăsătură de caracter vizibilă anul acesta fiind FĂŢĂRNICIA. V

edem în jur oameni care una spun şi alta fac, îţi dau întâlnire şi nu apar, îţi declară făţiş antipatia faţă de cineva după care afli că, fără ştirea ta, s-a întâlnit şi s-a sfătuit exact cu persoana pe care se plângea că o dispreţuieşte.

Iar pentru români, anul confirmă tarele din subconştientul colectiv. Cum bine zicea o cugetarea aceea: românul e un fel de om pe care dacă nu îl inviţi se supără, iar dacă îl inviţi nu vine.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.