Anunt bomba de la RCS RDS

0

Al patrulea jucător pe piaţa de telefonie mobilă din România, Digi Mobil, parte a grupului RCS&RDS, controlat de omul de afaceri Zoltan Teszari, a anunţat marţi că, din octombrie 2008 – când a fost lansat serviciul de portabilitate – şi până la începutul anului 2017, au fost portate în reţeaua Digi Mobil peste 1 milion de numere.

Numerele portate au provenit de la ceilalţi operatori de telecomunicaţii de pe piaţa din România, iar Digi Mobil devine furnizorul cu cele mai multe numere primite prin portare.

„Investiţiile semnificative în dezvoltarea şi extinderea continuă a acoperirii reţelei Digi Mobil 3G şi 4G, tehnologiile de ultima generaţie care au dus la îmbunătăţirea calităţii serviciilor de voce şi date mobile, dar şi ofertele comerciale atractive ce răspund nevoii din ce în ce mai mare de trafic de date au avut un aport semnificativ la creşterea numărului de utilizatori din reţeaua de comunicaţii mobile a RCS & RDS”, se arată într-un comunicat al operatorului..

Digi Mobil înregistrează în prezent peste trei milioane de abonaţi, persoane fizice şi juridice, în mai puţin de trei ani de la relansarea serviciului. În prezent, reteaua 3G Digi Mobil acoperă peste 97% din populaţie, iar reţeaua 4G a atins pragul de 37%, potrivit datelor companiei.

Sursa: www.economica.net

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.