ANUNȚ BOMBĂ! La această vedetă chiar nimeni nu se aștepta. S-a aflat totul despre ÎNLOCUITOAREA Simonei Gherghe la Acces Direct

0

Simona Gherghe va deveni mămică în vara acestui an.

Cum aceasta va intra, la un moment dat în concediu pre-natal, au început deja să apară zvonuri despre posibila sa înlocuitoare.

Simona Gherghe a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil, fruct al relației pe care o are cu Răzvan Săndulescu.

 

Nici bine nu s-a aflat că vedeta este gravidă, că au și apărut zvonuri despre o posibilă înlocuitoare a sa la cârma emisiunii „Acces Direct”.

Simona Gherghe va deveni mămică: o îlocuiește Mirela Vaida?

 

Potrivit top24hnews.ro, posibila înlocuitoare a Simonei Gherghe ar putea fi Mirela vaida, fosta prezentatoare a show-ului „Mireasă pentru fiul meu”.

Zvonurile sunt alimentate și de o declarație a Mirelei Vaida, în cadrul unei emisiuni de sărbători, de la Antena 3, care a afirmat că există un proiect de televiziune pentru ea, dar despre care nu poate oferi mai multe amănunte.

Mirela Boureanu Vaida a prezentat emisiunea „Mireasă pentru fiul meu”

„(…) Vai, știu că o să sune clișeic, dar sănătatea e cea mai importantă. Iar primul meu gând e la copii… când e ceva, merg imediat în camera lor și văd că stă fiecare în patuțul său și mă simt bine. (…)

Mi-e dor de telespectatori, de agitație, de live. Chiar mi-e dor de telespectatori… Și e un proiect… dar nu vreau să vorbesc mai multe acum, nu pot… (…)„ declara Mirela Vaida de curând.

Pe contul de pe un site de socializare al Mirelei Vaida, fanii au fost încântați de o astfel de posibilitate.

„Cea mai bună alegere”, „dacă va prelua emisiunea, va exploda audiența, iar Simona va fi istorie”, ” Ce bine ar fi” , ” Tot ce-i posibil, dar oficial nu e nimic” – au scris mulți internauți.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.