Anunt FARA PRECEDENT facut de Germania!

0

Cancelarul german Angela Merkel „și-a pierdut aura de invincibilitate”, a declarat sâmbătă ministrul muncii german Andrea Nahles, care a adăugat că aceasta este o veste bună pentru formațiunea sa, Partidul Social-Democrat (SPD), aflat într-o coaliție cu Partidul Creștin-Democrat (CDU) al cancelarului german, și cu ramura sa bavareză, Uniunea Social-Creștină (CSU), transmite DPA, citată de Agerpres.

Cancelarul german Angela Merkel „și-a pierdut aura de invincibilitate”, a declarat sâmbătă ministrul muncii german Andrea Nahles, care a adăugat că aceasta este o veste bună pentru formațiunea sa, Partidul Social-Democrat (SPD), aflat într-o coaliție cu Partidul Creștin-Democrat (CDU) al cancelarului german, și cu ramura sa bavareză, Uniunea Social-Creștină (CSU), transmite DPA.

„Pentru SPD aceasta înseamnă că putem participa cu încredere la alegerile de anul viitor”, a declarat Nahles pentru cotidianul Bild, citat de Agerpres.
Ministrul muncii s-a referit la victoria recentă a partidului său la alegerile regionale din landul Renania-Palatinat (vest) ca dovadă a potențialului partidului său de a câștiga „cu o personalitate puternică și o atitudine clară”.

Partidul condus de Merkel a înregistrat pierderi la alegerile din trei landuri, la începutul lui martie, pe fondul presiunii provocate de criza refugiaților. Peste un milion de solicitanți de azil au sosit în Germania numai în 2015.

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.