Aproape că a orbit. Aproape că i-a putrezit nasul. Ba chiar a fost la un pas de moarte. Cum arată acum păpușa umană Ken, la operația numărul 63. Ingrozitor…😲

0

Aproape că a orbit. Aproape că i-a putrezit nasul. Ba chiar a fost la un pas de moarte. Medicii l-au avertizat să înceteze cu intervențiile și cu operațiile estetice, însă „Păpușa Umană Ken” nu se cumințește!

Fanaticul operațiilor estetice a ajuns la bisturiu pentru prima oară pe acest an. Este a 63-a operație prin care trece excentricul personaj.

„Bună, tuturor! Acum m-am trezit, sunt puțin amețit. Operația a decurs bine, iar medicii au reușit să-mi micșoreze fața”, a anunțat „Ken”, pe numele lui adevărat Rodrigo Alves, pe rețelele de socializare.

Mai exact, este vorba despre o operație de micșorare a feței. Tot în aceeași zi, a mai făcut alte cinci intervenți: implant de silicon în bărbie, reconstrucție nazală, lifting de sprâncene, lifting pentru pomeți și îndepărtarea grăsimii de pe față și gât.

„Probabil va fi nevoie să-mi schimb din nou pașaportul, pentru că nu mai arăt deloc ca înainte. Pe cele 62 de operașii plastice și scoaterea celor 4 coaste am cheltuit până acum 600.000 de lire sterline. Nu promit că va fi ultima operație estetică pe anul acesta”, a mai spus Rodrigo Alves.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.