Aşa arată Cristina Pucean machiată, dar să o vezi fără artificii :O Admiratorii au avut un şoc. Da, chiar ea este

0

Întâlnirea dintre Irina şi Iulian s-a consumat neobişnuit pentru ispită. Deşi se aştepta să petreacă clipe frumoase alături de concurentul care s-a arătat atras de ea, în timpul dream date-ului, Iulian a fost surprins plângând la „Insula Iubirii”, după ce a primit de la Cristi dezvăluiri care i-au dat lumea peste cap.

Ispita Irina a susţinut la interviul oficial că Iulian ar ierta-o pe Mari. Irina şi-a susţinut ideea până la capăt şi este convinsă că Iulian a plâns, iar lacrimile sale, din oricare motiv ar fi fost, au fost lacrimi amare, de disperare. ”Nu am făcut nimic interesant. A plâns. Nu știu dacă pentru că e dezamăgit sau că-i pare rău, dar a plâns. Da, dacă Mari știe cum să-l ia, o va ierta.”, a mărturisit Irina, ispita de la „Insula Iubirii”

„Am încercat să vorbesc cu el, dar era foarte îngândurat, trist şi plouat. Am vorbit preţ de 4-5 ore despre fosta lui relaţie, despre Mari. A şi plâns. Acum nu ştiu că a plâns pentru că e dezamăgit sau îi e dor sau că îi pare rău pentru cum s-a terminat. Ideea e că a plâns. Stătea cu ochelarii pe ochi şi îi curgeau lacrimile în spatele ochelarilor. A încercat să se ascundă, dar era întuneric afară şi stătea cu ochelarii la ochi. Oare de ce?”, a spus Irina, la „Insula Iubirii”.

Nemulţumită de cum a decurs întâlnirea cu Iulian, ispita Irina a mai dezvăluit că acesta nu a făcut altceva decât ca printre lacrimi, să se plângă de relaţia cu Mari, semn că femeia are încă, locul ei în inima lui. Cum au ales cei doi să părăsească emisiunea „Insula Iubirii”, rămâne de văzut.

vezi aici video

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.