Asa mama, asa fiica! Mama Antoniei, aparitie peste masura de sexy! Zici ca sunt surori! Denise Iacobescu are 46 de ani, dar nu-i arata deloc

0

Antonia este cu siguranta una din cele mai frumoase artistei de la noi. Artista seamana leit cu mama ei, care se poate lauda, la randul-i, cu o frumusete naturala iesita din comun si un aspect foarte tineresc.

Desi este trecuta de 40 de ani, Denise Iacobescu, mama Antoniei, are o energie si un chip radiant asemenea tinerelor de 20 de ani. Mama artistei este extrem de cocheta, zambitoare si constienta de atuurile ei. In timp ce fiica ei prefera hainele mai largi s inaltamintea comoda, mama Antoniei adora sa fie eleganta si sa isi puna frumusetea in valorea prin mici accesorii sau obiecte vestimentare.
La ultima lor escapada in oras, Antonia a sarbatorit ziua de nastere a mamei sale si au mers impreuna la restaurant. Momentul a fost marcat si cu un selfie, in care cele doua au stralucit, una langa cealalta.

„Astăzi e ziua mamei mele! Am decis s-o scoatem la masă. A fost atât de fericită! E atât de drăguţă! Te iubesc, mamă, din toată inima mea. Azi e ziua ta”, a fost mesajul Antoniei care a insotit postarea.

galerie foto

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.