Atenție mare Lei, Fecioare și Balanțe! Ce le rezervă astrele tuturor nativilor vezi aici!

0

In ianuarie avem parte de o combinatie functionala intre idei si dorinte, pe de o parte, cu realitati si posibilitati, pe de alta. Beneficiem de roadele unor eforturi anterioare (de conceptie, de informare, de pregatire) care au tinut saptamani sau chiar luni.

HOROSCOP IANUARIE 2017: Berbec
O luna destul de solicitanta pentru nativii din Berbec. Ca vor, ca nu vor, se gasesc mai mereu acolo unde este ceva important de facut. Li se pot incredinta temporar functii de conducere, pana la intoarcerea titularilor functiei (daca nu sunt ei insisi sefi).
In 10 ianuarie, mare atentie a drum, de amanat daca se poate; de incercat mai intai un telefon, poate se rezolva si astfel parte din probleme.
In 11-12 ianuarie, sedinte, schimbari neasteptate, diverse evenimente, schimbari in program le pot perturba planuri anterioare legate de casa, familie, vizite la sau ale prietenilor.
Ritmul solicitant ii poate face sa intre pe ”pilot automat”, sa ia instinctiv decizii rapid, fara evaluari prea multe, bazandu-se pe experienta sau ”feeling”. Si se pare ca o vor face foarte bine, ca timpul le va confirma anticiparile si alegerile facute (”de unde ai stiut ?”).
De felul lor nu sufera de frig, insa in aceasta perioada se arata si ei a fi vulnerabili; ar trebui sa evite perioadele prea lungi de stat in aer liber, in ger sau vant (un varf in zilele de 16 si 17 ianuarie).
In a doua jumatate a lunii se pot oficializa decizii legate de statutul profesional sau social: posibila promovare, semnarea unui contract de munca, a unui contract (afacere, colaborare) capital pentru viitorul lor.
18, 19 ianuarie sunt zile cu rasunet in plan sentimental; in prinipiu are legatura cu trecutul, mai mult sau mai putin indepartat: telefon din partea cuiva cu care nu s-au intalnit de mult, dar sentimentele nu s-au stins, impacare, reglare a relatiei de cuplu, daca este cazul.
Incepand cu 20 ianuarie, lucrurile se mai linistesc in plan profesional; isi doresc sa petreaca mai mult timp cu prietenii, unii cu care nu s-au vazut de cine stie cand. Povestesc, pun tara la cale, obtin poate un sprijin necesar.
Din 28 ianuarie, Marte intra in semnul lor: se vor simti iarasi in putere, in forma, cu un control ferm al directiei (mai ales pentru cei care activeaza pe cont propriu).

HOROSCOP IANUARIE 2017: Taur
Inceput placut de an, in compania prietenilor, colaboratorilor apropiati. Caldura sufleteasca, fac cunostinte noi, strang aliante. Intalnesc persoane interesante, cu alte experiente de viata, conceptii, filosofii de viata si vor avea la ce sa reflecteze in urma unor dialoguri incitante.
Potrivit domeniului de activitate, sunt recomandati de catre prieteni, astfel ca in timp se vor trezi cu un telefon din partea unui client potential, prieten al unui prieten.
O perioada favorabila in plan financiar. Cu vorba buna, intr-o atmosfera propice, se pot rezolva niste diferende din trecut; pot recupera sume, bunuri pentru care au ”tremurat” o perioada, pot stinge situatii litigioase fara a mai ajunge in fata vreunei instante, ”arbitru”. Sansa unor clienti ”banosi”, a unor surplusuri, cadouri, mai ales pentru cei care activeaza pe cont propriu.
Incepand din ziua de 14, vor asculta cu mai multa atentie descrieri ale unor prieteni aflati in alte tari legate de posibilitati de munca si castiguri, de nivelul de trai; primes asigurari ca vor i sprijiniti sa se adapteze, sa se integreze. Decizia le va apartine in totalitate, nu este sigur ca vor pleca, insa interes din partea lor va exista. 25 si 26 ianuarie par a fi zile hotaratoare in aceasta privinta.
Pe 15, sansa unei intalniri de zile mari pentru cei care nu au o relatie; admira, sunt impresionati de noua cunostinta, vor sa se revada, sa se cunoasca mai bine si, cine stie, se pot indragosti.
Ritmul vietii se schimba marcant incepand din data de 20 ianuarie. Invitatie la negociere, un interviu de angajare, demararea unui proiect al colectivului din face parte; oricum, lucruri pentru care Taurii erau sufleteste pregatiti.
Pe 27 ianuarie, luna noua in semnul Varsatorului. Decizii importante legate de viitorul profesional, poate materializarea unor promisiuni care li s-au facut in cee ce priveste un post, o pozitie, un contract.

HOROSCOP IANUARIE 2017: Gemeni
Inceput de an ce se poate arata decisiv pentru viitorul lor in planul carierei. Acum apar sanse, circumstante, oportunitati pe care nu ar trebui sa le rateze; cine stie cand vor mai avea parte de ele. Un refuz ori o amanare din partea lor ar putea fi regretate chiar si numai peste cateva zile.
Pe de alta parte, dragostea le surade in aceasta perioada. Jupiter in Balanta pana in octombrie 2017 le ofera starea potrivita, dorinta, atractivitate, farmec chiar. Luna ianuarie le poate aduce celor care nu au relatie fata in fata cu o persoana ce se pliaza cel mai bine visurilor lor (un plus de probabilitate pentru 22, 23 ianuarie). Exista o simpatie, atractie, interes reciproc. Ambii au impresia ca se stiu de o viata, ca se simt unul pe celalalt. Se prea poate sa fie adevarat, sa fie o atmosfera de vis. Ar trebui totusi sa nu mizeze pe faptul ca eventualele neintelegeri sau diferente observate acum ar putea fi cu usurinta rezolvate in timp (de acordat atentie dialogurilor, destainuirilor, evenimentelor din ziua de 19).
Ziua de 10 predispune la dispute in cuplu (sau in asocieri) legate de investitii comune, ori doar de dorinte, nevoi ale unuia dintre ei ce nu pot fi satisfacute fara un serios efort financiar. Daca ei, Gemenii, sunt aceia care au nevoie de bani, vor lua serios in calcul varianta unui credit bancar, in caz ca nu gasesc sustinere din partea partenerului de viata sau de afaceri.
Din 20 ianuarie, sansa pentru cei mai tineri sa se afle in preajma unor persoane realizate, cunoscute, apreciate si vor avea sansa sa invete de la ei, sa afle lucruri mai mult sau mai putin interesante. Poate ca cei aflati pe bancile liceului sa isi cristalizeze o optiune referitoare la studiile superioare pe care sa le urmeze.

HOROSCOP IANUARIE 2017: Rac
Inceput de an cu ganduri, doruri, visuri legate de strainatate. De felul lor sunt patrioti, legati de glie, datini, stramosi. Daca au insa rude, prieteni de suflet plecati in alte tari, realizati, incadrai social acolo, cu perspective de a ii ajuta si pe ei sa se integreze, in ianuarie Racii se gandesc serios sa ajunga si ei acolo. Pe de alta parte, dorinta partenerului de viata, sansa acestuia legata de un job acolo poate fi hotaratoare pentru decizia Racilor in aceasta privinta. Lucrurile acestea nu apar acum in sufletul lor, sunt probabil de vreo 2-3 luni, dar nu au fost hotarati pana acum.
Perioada Lunii pline din semnul lor (11-12 ianuarie) poate scoate in evidenta diferenta intre conceptii, planuri de viitor, modalitati de abordare, religie dintre Raci si partenerul de viata. Se pot simti neintelesi, neapreciati, mult deaspura materialismului partenerului (impresia lor). In sine, perioada nu conduce la rupturi, certuri ireconciliabile, poate doar o insatisfactie trecatoare, dar si un moment la care sa se raporteze in viitor daca vor aparea si alte divergente in cadrul cuplului. Vor tine cont si de opinia parintilor, insa in acest caz poate ca acestia, cu toate bunele intentii, nu sunt in masura sa parecieze situatia in ansamblu.
Se recomanda precautie sporita la volan, la drum, in ziua de 16. Graba strica treaba, nu ar trebui sa isi asume riscuri. Sa verifice starea masinii daca au in plan deplasari mai lungi.
20-22 ianuarie ar putea fi un sfarsit de saptamana romantic, mai ales daca il petrec undeva la drum, alt cadru, alt peisaj. Declaratii aprinse, cerere in casatorie, vorbe mari. Ce vor trebui intarite, bineinteles, si de fapte, o data ce se departeaza ”vraja” momentului.
28-29 ianuarie sunt zile in care pot iesi in evidenta diferentele de interese dintre ei si parteneri; risc sa creada ca sunt neglijati, lasati in planul doi, ”si nu e prima oara cand se intampla asta”.

continuarea

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.