Băieţelul de la casa de copii care îşi caută o familie! Mesajul emoţionant ce a devenit viral pe Facebook: „Îşi bagă singurel suzeta în gură…”

0

În spitalele din România trăiesc singuri şi chinuiţi sute de copii abandonaţi de părinţi; bebeluşi sănătoşi care n-ar avea ce să caute acolo.

Micuţii sunt aduşi la tratament şi lăsaţi pur şi simplu acolo. Degeaba plâng după mamele lor. Nimeni nu mai vine vreodată să-i recupereze.

Într-o astfel de situaţie se află şi un băieţel, care este internat la secţia de toxicologie Spitalul Grigore Alexandrescu.

Mesajul postat de o tânără pe pagina sa de Facebook a devenit viral şi poate, astfel se găseşte o familie pentru acest îngeraş.

Acest băieţel se află internat la secţia de toxicologie la Spitalul Grigore Alexandrescu.
 

’În salonul în care prietena mea se afla este un băieţel de la casa de copii. Îşi bagă singurel suzeta în guriţă, nu plânge, nu scoate un zgomot. Când îl doare ceva nu are cui să-i spună, sau mama să-l culce pe picioare. Când mă gândesc că multe cupluri dau mii şi mii de euro să poată concepe un copil şi cei care dau naştere unor copii frumoşi şi sănătoşi îi lasă… Cum să abandonezi asemenea sufleţel ? … Daţi share mai departe poate îi găsim şi lui o familie ! Se află la secţia de toxicologie Spitalul Grigore Alexandrescu’’, este mesajul postat de o tânără pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.