Barbatul care oferea un Audi TT în schimbul cainelui pierdut si-a gasit animalul infometat si cu piciorul rupt

0

Bărbatul din Bârlad care oferea un Audi TT în schimbul câinelui pierdut şi-a găsit animalul înfometat şi cu piciorul rupt, după ce a fost pus să lupte. După căutări disperate, un tânăr din Bârlad care și-a pierdut zilele trecute câinele a reușit să dea de urma animalului. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul unor oameni cu suflet, iar animanul a fost găsit la un bărbat din comuna Vinderei. Un personaj care l-a bătut și l-a pus sa se lupte cu alți câini.

Animalul are un picior rupt și multiple răni. “După atâtea ore de căutare în sfârșit a fost găsit cu ajutorul unor persoane care nu le voi afișa numele! Va mulțumesc din toată inima voi fi recunoscător tuturor persoanelor care au sărit în ajutorul meu din toată tara. Va mulțumesc anticipat! Uitați cum arata cainele în 5 zile! A fost bătut, pus la lupte, schingiuit, are piciorul rupt!

Totul sa întâmplat în comuna Vinderei.” a scris pe facebook Cristi Racoviță, proprietarul câinelui. Bărbatul își iubește atât de tare câinele, încât în momentul în care l-a pierdut a anunțat că oferă un Audi TT celui care îi aduce înapoi câinele.

Bonus: Un caine fara adapost ajunge in autobuz si se asaza pe scaun ca un pasager – Reactia soferului este perfecta. Dragostea faţă de animale nu ţine cont de vârstă, de situaţia financiară, sau de mediul social din care facem parte. Există iubitori de animale în întreaga lume, care îşi asumă responsabilitatea în fiecare zi pentru a îmbunătăţi viaţa necuvântătoarelor.

Uneori poate fi persoana la care te aştepţi cel mai puţin; casiera de la supermarketul local, profesorul de la şcoala unde învaţă copilul tău, sau, ca în cazul de faţă, un şofer de autobuz. Gestul plin de altruism pe care l-a făcut acest şofer este atât de emoţionant şi pozitiv, încât le-a făcut ziua mai frumoasă tuturor celor care au aflat de această întâmplare.

Şi partea cea mai buna: întreaga scenă a fost surprinsă pe camera video… Santiago, Chile. Un şofer de autobuz aflat pe traseul obişnuit vede un câine urcând în spatele unui bărbat. Ideea iniţială a şoferului a fost că patrupedul era animalul de companie al omului respectiv, dar în momentul în care a ajuns la ultima staţie a văzut că patrupedul se afla încă pe scaun.

Stătea la fel ca orice alt pasager obişnuit, privind prin fereastra lumea de pe stradă. Şoferul a decis că nu va forţa câinele să coboare la capătul traseului, atât pentru că era departe de locul în care patrupedul se urcase, cât şi pentru că era frig afară. Ce a făcut însă în schimb a fost să întoarcă autobuzul şi să-şi continue traseul stabilit în sens invers.

Este un adevărat exemplu de a te purta cu animalele aşa cum ar trebui să fie tratate. Şi în timp ce mulţi oameni ar putea reacţiona negativ la faptul că patrupedul era aşezat pe un scaun, acest lucru nu l-a deranjat deloc pe şoferul autobuzului. De fapt, bărbatul a şi filmat întreaga scenă.

vezi aici video 

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.