Betty a recunoscut totul! Fata lui Florin Salam o să fie mireasă: ”Oficial sunt…”

0

Betty Salam a spus astăzi ”DA”, după ce iubitul ei, Cătălin Vișănescu a cerut-o în căsătorie. Fata lui Florin Salam este în culmea fericirii și nu-și poate găsi cuvintele să exprime tot ceea ce simte.

 

Astăzi, Cătălin Vișănescu i-a pregătit lui Betty surpriza vieții ei. Fata lui Florin Salam a fost cerută în căsătorie într-un mod unic, chiar pe aeroport, după ce s-au întors din vacanța din Spania.

La scurt timp după ce Betty Salam a fost cerută în căsătorie, fata manelistul a postat un mesaj emoționant pentru iubitul ei care i-a schimbat și înseninat viața.

”Te iubesc! Te iubesc așa cum nu a mai iubit nimeni niciodată și nu va iubi nicicând! Te iubesc mai mult decât se scrie prin cărți sau se arată prin filme! Te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine însămi! Te iubesc, suflet frumos! Alături de tine și datorită iubirii tale am prins aripi.

Am văzut că există persoane care merită toată dragostea din lume, am simțit pe pielea mea ce înseamnă să fii răsfățată. Sunt mii și mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranță le meriți, eu din păcate nu le știu pe toate ca să ți le pot spune. Te iubesc pentru ceea ce ești, pentru ceea ce mă faci să simt! P.S.: Oficial sunt a ta! Bineînțeles, răspunsul meu a fost DA”, a scris Betty Salam pe una dintre rețelele de socializare.

vezi aici video 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.