BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu, concediată după ce și-a făcut… rejuvenare? Decizia luată de conducerea televiziunii în trecut

0

Adriana Bahmuţeanu pare să se reinventeze în ultima perioadă, iar după divorţul de Silviu Prigoană, femeia de televiziune şi-a făcut mai multe operaţii estetice, ultima dintre acestea lăsând pe toată lumea mută de uimire.

 

Adriana Bahmuţeanu vrea să arate bine din toate punctele de vedere şi nu a neglijat nici zona intimă. În urmă cu câteva zile, vedeta a apelat la un medic estetician şi şi-a făcut rejuvenare vaginală.

Însă, se pare că în urmă cu aproape 9 ani de zile, o colegă de-a Adrianei Bahmuţeanu a fost concediată chiar după ce s-a aflat că a apelat la o intervenţie asemănătoare.

Concret, e vorba despre Alina Radu, fosta asistentă a lui Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, care mărturisea că şi-a făcut o labioplastie – o operaţie de remodelare a labiilor.

Episodul se petrecea chiar înainte de-a intra în direct, iar Alina Radu nu şi-a dat seama că are microfonul deschis sau că este auzită de către telespectatori. În plus, ea i-a spus toate acestea unei colege, când credea că nu e auzită de către nimeni, dar la scurt timp după respectiva gafă a fost dată afară.

galerie foto

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.