BOMBA începutului de an. ANTONIA recunoaște ADULTERUL! Alex Velea a dat-o în judecată, detalii exclusive

0

Artista a fost de acord să dea o declarație în fața instanței, potrivit căreia Dominic este copilul lui Alex Velea, cu care avea o relație cu cel puțin nouă luni înainte să intenteze divorțul de Vincenzo Castellano. Motivul?  Antonia vrea să-și scutească fiii de testul ADN!

Antonia a fost dată în judecată, în ultima lună a anului trecut, de Alex Velea, actualul său iubit. Motivul? Artistul nu mai are răbdare și vrea să le dea numele lui celor doi băieți ai săi, Dominic și Akim Castellano.

 Cum mama lor este încă, oficial, măritată cu Vincenzo Castellano, copiii poartă numele italianului. În astfel de cazuri, de demonstrare a paternității, instanța solicită și un test ADN, prin care să se demonstreze care este tatăl natural.
Lucru pe care era dispusă să-l facă, într-o primă fază, atât Antonia, cât și Alex Velea. Doar că acest lucru nu ar fi fost tocmai plăcut pentru cei doi micuți.

Singura soluție…

Se pare însă că, în cele din urmă copii vor scăpa de această procedură. Asta pentru că Antonia este decisă să declare în fața instanței că Alex Velea este tatăl ambilor săi fii.

Ea va recunoaște și că avea o relație cu acesta deși era măritată, în acte, cu cel puțin nouă luni înainte de nașterea lui Dominic. Practic, după ce s-a zbătut să obțină un divorț din culpă comună, și nu din vina sa exclusivă, cum solicitase soțul său italian, iată că, de dragul copiilor săi, Antonia va recunoaște, practic, adulterul!

Divorțul bate pasul pe loc!

Antonia este, fără îndoială, vedeta cu cel mai lung divorț. Deși are doi copii cu Alex Velea și și-a încheiat demult socotelile cu soțul italian, în acte ea este căsătorită cu acesta. 

Aste pentru că, surprinzător, artista a renunțat la procesul din tribunal, pe care l-a mutat la notar. De atunci însă, divorțul bate pasul pe loc din cauza formalităților din Italia.

De la dosar lipsește practic rezultatele anchetei sociale solicitate de artistă, la locuința fetiței sale, din Napoli. De când a divorțat, Maya este crescută de familia tatălui său și stă în Italia.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.