Bunăciunea de la Chefi la Cuțite, decizie uluitoare. Bad Angie a renunțat la meseria care a consacrat-o

0

Dupa evolutia de-a dreptul formidabila din celebra emisiune „Chefi la Cutite”, bomba sexy din echipa lui Catalin Scarlatescu nu se opreste aici!

La inceput de an, senzuala animatoare a luat o hotarare uluitoare. Spynews.ro a aflat, in exclusivitate motivul incredibil pentru care Angie Moisescu a renuntat la carierea ce i-a adus notorietatea.

Bad Angie , asa cum este cunoscuta Angie Moisescu prin cluburile de noapte ale Capitalei, a luat o hotarare de-a dreptul socanta. Cu toate ca este una dintre cele mai apreciate animatoare ce a facut senzatie, de-a lungul timpului prin cluburile de fite, cu formele ei bine definite, dar si cu miscarile grasioase, preferata lui Catalin Scarlatescu din emisiunea „Chefi la Cutite” s-a decis sa puna capat carieriei de dansatoare. Reporterii Spynews.ro au aflat, in exclusivitate, motivul pentru care Bad Angie s-a hotarat sa se retrega in plina glorie.

„Da, m-am lasat de dans. M-am hotarat sa imi deschid o afecre alaturi de iubitul meu. Am ceva bani pusi deoparte si momentan nu imi fac griji pentru ziua de maine. Nu ne-am hotarat exact ce o sa deschid. Stam si analizam fiecare situatie. Impreuna cu iubitul meu o sa decid ce este mai bine. Posibil sa ma axez pe make-up sau pe gastronomie, inca nu sunt hotarata”, ne-a marturisit senzuala blondina.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.