Când fetele se răsfaţă, nimeni nu le stă în faţă! Andreea Marin şi fiica ei, apariţie de senzaţie în Capitală

0

Cunoscută ca o mamă devotată, Andreea Marin nu încetează să îşi răsfeţe fiica. Atunci când vine vorba despre Violeta, rodul iubirii cu Ştefan Bănică, „Zâna” nu mai ţine cont de nimeni şi de nimic.

 

Aşa s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când Andreea Marin a mers cu fiica sa la o sesiune de cumpărături, într-un mall din Capitală. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta şi-a dus fata într-un magazin cu articole sportive. După mai multe încercări, „Zâna” i-a cumpărat Violetei o pereche de pantofi sport. Odată rezolvată problema micuţei, celebra prezentatoare TV şi-a făcut timp şi pentru ea.

Renumită pentru faptul că îi place să citească, Andreea Marin a intrat într-o librărie. După ce a studiat cu atenţie oferta, „Zâna” şi-a cumpărat o carte. În tot acest timp, Violeta a cotrobăit şi ea printre rafturi, semn că a moştenit pasiunea mamei sale pentru cărţi.

Prezenţa Andreei Marin în mall nu a trecut neobservată. La plecare, vedeta a fost oprită de un fan. Politicos, bărbatul i-a cerut vedetei să facă o fotografie împreună. Amabilă, bruneta a răspuns pozitiv solicitării omului. Totul sub privirile atente ale paparazzilor Spynews.ro.

De la mall, Andreea Marin şi-a dus fiica la o terasă de fiţe. Aici, cele două au servit prânzul şi au stat la taclale. Fată cuminte, Violeta şi-a ascultat mama cu atenţie.

vezi aici video 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.