Capii manelelor din România au la un loc bolizi de jumătate de milion euro

0

Obrazul subțire, fie el și de manelist, pe cheltuială se ține!

Capii manelelor din România, Adrian Minune, Florin Salam și Tzanka Uraganul, au la un loc bolizi de jumătate de million euro. Și nu mai punem la socoteală limuzinele lor ”de serviciu”.

După un istoric în automobile sport în care a ”îndoit” în accidente un BMW Z3, apoi un Ferarri California (accident ce a avut loc în centrul Capitalei, după ce nu a acordat prioritate unei șoferițe), Adrian Minune și-a făcut cadou anul trecut, de ziua numelui său, un Lamborgini Aventator.

Bolidul, gamă super sport din care au fost fabricate și livrate până în 2016 în doar 5000 de exemplare, are un preț ce pornește de la 270.000 euro și ajunge la 100 de kilometri pe oră în mai puțin de…. 3 secunde. Adrian Minune a mai avut un Ferarri 458 Spider pe care l-a personalizat cu numele său pe tăblițele de înmatriculare.

Noua vedetă a bairamelor și petrecerilor, Tzanka Uraganul a intrat, nu doar cu talentul ci și cu apucăturile, în elita soliștilor de manele. Dintre automobile din curtea sa, unul este cu adevărat special, un BMW i8 super sport, căruia îi face ”plinul” de la …priza electrică. Bolidul,dezvoltă nu mai puțin de 362 cai putere, accelerează în 4.4 secunde la 100 kilometri pe oră și și consumă câțiva litri de benzină la 100 de kilometri căci este hibrid și are un puternic motor electric. ”TzankaMobilul” este cu adevărat de admirat în trafic, având în vedere că, în România, au ajuns doar câteva exemplare.

Și Florin Salam conduce un bolid la volanul căruia, oriunde ai merge, lumea întoarce capul. Este vorba de un Audi R8 Coupe ce-l face pe manelist să se simtă cu adevărat ”puternic” în trafic deoarece are sub capotă 420 cai putere și are un demaraj asemănător cu al avioanelor de vânătoare (atinge 300 km/h). Este, de asemenea, un automobil super sport, puținele exemplare care circulă pe șoselele din România și al căror preț pleacă de la 150.000 euro, fiind numărate pe degetele de la mâini.

galerie foto 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.