Care este adevărul? Detalii șocante ies la iveală după înmormântarea Anastasiei Cecati, tânăra ucisă de soțul stomatolog

0

Ies la iveală noi detalii tulburătoare legate de cazul Anastasiei Cecati, tânăra actriță ucisă de soțul care, apoi, și-a luat propria viață.

La scurt timp după ce Alexei Mitachi, soțul criminal, a fost înmormântat, rudele stomatologului au făcut declarații care dezvăluie faptul că situația dintre cei doi soți era și mai tulbure decât se știa inițial.

Confororm publika.md, cunoștințe ale lui Alexei Mitachi au susținut că Anastasia Cecati i-ar fi cerut soțului să deschidă o clinică stomatologică pe numele ei, în Dubai.

Și mai cutremurător este faptul că, susțin surse, Anastasia Cecati nu i-ar fi permis soțului să o viziteze pe fiica celor doi, în vârstă de numai 3 săptămâni, fără ca Mitachi să achite o „taxă” de 1.000 de euro.

Aceleași surse au dezvăluit firul evenimentelor din ziua ce le-a fost fatală amândurora. Alexei Mitachi ar fi „cumpărat” o vizită la fetița sa și și-ar fi ocupat timpul cumpărând haine pentru micuță.

Anastasia Cecati a fost ucisă duminică de soţul ei, cel alături de care avea o fetiţă de numai trei săptămâni. Alexei Mitachi, în vârstă de 34 de ani, s-a sinucis imediat după ce a comis crima. Cei doi au fost conduşi pe ultimul drum miercuri.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.