Carmen Minune, cu sânii din ce în ce mai mari. S-a spus că are silicoane, dar a negat :O Imaginile spun insa tot

0

Fiica lui Adrian Minune nu ratează nicio ocazie să posteze fotografii sexy pe rețelele de socializare.

 

Recent, Carmen Minune și-a surprins fanii virtuali și a postat o fotografie în care apare cu sânii aproape goi, în lenjerie intimă și cu brațul plin de tatuaje.

Prin presă au tot circulat zvonuri conform cărora fiica manelistului Adrian Minune și-ar fi pus siliocane, însă focoasa brunetă a profitat de orice moment ca să infirme zvonurile. Deși a fost surprinsă în momentul în care a intrat într-o clinică, însă a declarat că a mers la doctor pentru a face niște infiltrații la coloană.

Mama cântăreței a declarat că nu s-a pus niciodată problema de vreo operație estică, ținând cont de faptul că fiica sa are doar 19 ani. Cât despre tatuaje, Carmen Simionescu a declarat că acestea nu sunt reale, ci temporare, realizate cu henna.

Carmen Minune, fiica celebrului interpret de manele Adrian Minune, este cunoscută pe plan muzical datorită unor piese ajunse hit în România, precum „Domino” sau „S.O.S”. Carmen Minune a atras atenția asupra ei după ce a fugit de acasă cu fostul iubit, pe nume Franco. După o relație nu tocmai fericită, pe care a avut-o cu Franco, Carmen Simionescu are o relație frumoasă de dragoste cu regizorul Bogdan Daragiu.

galerie foto 

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.