Ce diferenţă! Crina de la MPFM şi-a schimbat radical look-ul. Nu mai este blondă, are breton şi pare cu totul altă persoană

0

O mai ţineţi minte pe Crina, tânăra blondină de la „Mireasă pentru fiul meu” care a intrat în competiţie să-şi găsească sufletul pereche?

Crina nu a dat peste bărbatul care să fie alesul, dar a reuşit să impresioneze prin felul său de a fi, prin simplitate şi prietenie.

 

Iată că acest lucru a arătat şi în afara casei, Crina fiind în relaţii foarte bune cu mai multe concurente, printre care şi Lavinia. Crina a rămas aceeaşi fată finuţă şi frumoasă şi în afara competiţiei, dar iată că un detaliu i-a dat pe spate pe fani. Crina, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” nu mai arată deloc aşa cum o ştiaţi.

Crina şi-a schimbat look-ul, iar diferenţa este uluitoare. Crina, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, care până acum era blondă şi toată lumea era obişnuită în acest fel cu ea, a decis să se facă un şaten spre roşcat şi să-şi lase breton. Schimbarea este cu adevărat remarcabilă şi te lasă fără cuvinte, dar trebuie să spunem drept că o avantajează foarte bine. Crinei îi stă excelent cu noul look, iar culoarea părului aleasă este perfectă.

galerie foto

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.