Ce îi ascunde Victor Slav Biancăi. Anunţul făcut în urmă cu scurt timp de vedetă

0

Bianca Drăguşanu are o relaţie frumoasă cu Victor Slav, iar după despărţirea iniţială, atunci când au şi divorţat, între ei nu au mai existat probleme. Cel puţin, nu în faţa întregii lumi…

 

Astăzi, Bianca Drăguşanu a oferit, însă, în mod involuntar un detaliu despre relaţia sa cu Victor. Aceasta a povestit despre o prietenă care vrea să-i afle parola de la telefon iubitului şi, plecând de la acest lucru, Bianca Drăguşanu le-a transmis fanilor săi că în zilele următoare va posta pe Facebook un tutorial despre cum se poate descoperi parola din cifre a iubitului de la telefon.

Nu ştim dacă Bianca a avut nevoie de aşa ceva pentru a afla ce se află în telefonul lui Victor Slav, însă cert este că nu iese fum fără foc, iar blondina dă de înţeles că este foarte curioasă despre informaţiile deţinute de soţul său în telefon.

Bianca Drăguşanu a povestit şi despre un episod mai puţin plăcut din viaţa, petrecut în urmă cu mai mult timp.

„Eram înşelată des şi tot timpul îl întrebam de ce mă înşală. Niciodată nu-mi dădea un răspuns. Singurul lucru pe care mi-l spunea era: «Sunt un prost». Nu-i dădeam niciun motiv să mă înşele, însă el o făcea.
Mă gândeam ce are în plus. E mai slabă, mai grasă, mai frumoasă, mai deşteaptă? Nu ştiu. Singurul lucru pe care mi-l spunea e: «Sunt un prost». Sunt oameni care cred că se pot schimba şi alţii care nu se pot schimba.

El mi-a dovedit că nu s poate schimba şi-mi spunea în continuare: «Sunt un prost». Până când, într-o zi, mi-am dat seama că e un prost şi l-am lăsat.”, a spus Bianca Drăguşanu.

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.