Ce se intampla de fapt la Exatlon, cand camere sunt oprite?! Alex a rabufnit si a dat cartile pe fata: „Face totul pe dos si distructiv”. Cine este criticat dur

0

Alex de la Exatlon a rabufnit si a dat cartile pe fata in legatura cu Ionut.

Razboinicii au pierdut, aseara, jocul si tensiunea din echipa lor este foarte mare. Alex a rabufnit si a dat cartile pe fata in ceea ce il priveste pe Ionut.

„Factorul psihologic la Ionut se rasfrange foarte foarte tare si foarte negativ! E din ce in ce mai jos. Sunt chestii care ma deranjeaza la el, incep sa ma deranjeze cateva chestii la el.

Am inceput sa discut chestiile astea cu el, si el stie foarte bine ca sunt deranjat de atitudinea lui si de comportamentul lui, de deciziile pe care le ia.

M-a deranajt pentru ca inainte, cum ne-am trezit dimineata a inceput sa o ia pe Roxana: <<Hai, Roxana! Trage de tine azi si o sa fie bine! Hai, Roxana, ca tu poti! Nu pune presiune pe tine!>>. Exact asta facea el, o toca psihic pe Roxana inainte de joc. Din disperarea lui de a ajunge cu un metru mai in fata se accidenteaza. La inceputul concursului, el se accidenta din luna in luna. Acum, el se accidenteaza din saptamana in saptamana. Si acum isi taraste piciorul ala de la o mica zgarietura. Eu am jucat cu trei copci la cap si nu am zis nimic. Acum face totul pe dos si totul distructiv.”, a spus Alex.

In editia Exatlon 14 aprilie a fost pus la bataie un nou premiu de comunicare, castigat si de aceasta data tot de Faimosi.

Concurentii din echipa rosie au primit un mesaj video de la prieteni, pentru prima data de cand sunt in Dominicana.

Surpriza a venit inca de la primul mesaj, cel pentru Catalin Cazacu, Botezatu este prietenul care a tinut sa-i transmita un mesaj de incurajare.

„Catalin, stiu ca esti esti un campion si ca ai castigat toate cursele. Esti prietenul meu si te iubesc. Te astept la vara sa ne distram”, este mesajul lui Catalin Botezatu pentru Cazacu.

„Am fost foarte bucuros de primul mesaj, cel de la finul cel mic. M-a bucurat si mesajul de la „fratele meu”, mai ales ca am vazut-o pe fata lui, fata noastra asa cum ii zic eu”, a spus Giani.

„Ma bucur ca a reusit sa-mi dea mesaj. M-am certat cu el cu doua saptamani inainte de a intra in competitie”, a spus Geanina, in lacrimi.

Anda Adam i-a transmis un mesaj emotionant Dianei Belbita.

„Ne este foarte dor de tine, ne-ai demonstrat ca poate fata. Sper ca esti bine cu piciorul, sa ai grija. Te astept acasa, sa facem multe lucruri frumoase impreuna. Sper sa-ti poarte noroc hanoracum meu roz”, a spus Anda Adam, in mesajul pentru Diana Belbita, in emisiunea Exatlon 14 aprilie.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.