Ce zodii ar putea ajunge la altar anul acesta

0

Nici o zodie nu începe anul cu gândul la nuntă, însă astrologul Elena Bunescu, ne spune ce zodii ar putea ajunge totuși la altar anul acesta.

Până la sfârșitul lunii aprilie, tuturor ne va sta capul în special la job, la cum să facem să obținem mai mulți bani și să avem stabilitate financiară, iar din acest motiv vom trage tare și vom depune eforturi serioase la locul de muncă, indiferent în ce domeniu activăm.

Abia din a doua lună a primăverii, probabil și sub imboldul naturii care se trezește la viață și ne dă un nou suflu, mintea începe să ne zboare la iubire… Cei care doresc oficializarea relației încep discuțiile pe această temă, dar și pe tema urmașilor, copiii reprezentând motivația supremă pentru încheierea unei alianțe matrimoniale.

În perioada februarie-noiembrie nu sunt recomandate căsătoriile sau separările legale în cazul persoanelor care aparțin unor culturi sau religii diferite. Lunile martie, aprilie și mai nu sunt recomandate deloc pentru nunți, nici măcar pentru cele deja programate! Persoanele care decid totuși să meargă mai departe, în ciuda opoziției astrale, și să se cunune în această perioadă, vor avea de depășit un număr mare de obstacole într-un timp foarte scurt.

Berbec

Sunt șanse mari să schimbi ceva în statutul tău social până în octombrie. În funcție de cum înclini balanța, toate sunt posibile în noul an, de la o nuntă răsunătoare până la o separare zgomotoasă! Separarea te poate paște dacă cedezi ispitelor venite din străinătate începând din februarie. Iar varianta fericită, cea a căsătoriei, poate fi efectul tendințelor de peste vară, când vei prețui mai mult sentimentele tale pentru cei dragi și pe ale lor pentru tine, precum și calitatea relațiilor cu ei. Așadar, șansele sunt împărțite echitabil, 50%-50%, depinde numai de tine ce cale vei alege…

Taur

Este posibil să dai peste jumătatea ta acolo unde te aștepți mai puțin, la serviciu, dacă ești în căutarea unui posibil viitor partener. Și apoi, într-un timp foarte scurt, vei face presiuni pentru oficializarea relației. Cei care sunt deja căsătoriți trebuie să se ferească de ispite tot anul. Acestea se vor ivi pe căi oficiale, pe față, până în februarie, iar din februarie încolo vor deveni mai discrete, dar o vor ține langa până în noiembrie, testându-ți limitele și fidelitatea. În octombrie începe o perioadă favorabilă deciziilor cu implicații legale pentru relația de cuplu, așadar, atunci poți începe pregătirile pentru nuntă…

Gemeni

Șansele să te căsătorești în 2017 sunt aproape nule. Tot anul relația ta se va afla într-un pericol permanent de destrămare, așa că nu putem vorbi de oficializare! Doar lunile ianuarie și decembrie par ceva mai calme, în rest, din februarie până în noiembrie, se poartă un adevărat război la tine în casă. Vezi disproporționat defectele partenerului sau partenerei și, din acest motiv, ți se pare că separarea nu te va afecta deloc (lucru profund greșit, ar trebui să știi!), iar deciziile eronate vor fi la ordinea zilei. Și relațiile aflate la început vor avea de trecut un test foarte serios de fidelitate.

Rac

Urmează să se producă o schimbare în viața ta – cel mai probabil te vei muta de acasă, împreună cu persoana iubită, dar fără să semnați vreun act oficial. Ceva parcă te reține să faci și acest pas, căsătoria. Totuși, din februarie dispar obstacolele din pricina cărora amâni de ceva timp luarea unor decizii importante legate de cei dragi, inclusiv aceea de a avea un copil, așa că s-ar putea să te așezi cu jumătatea ta la o discuție serioasă despre nuntă și urmași. Din octombrie cresc mult șansele unei noi schimbări în plan relațional. E rost fie de cununie, fie de… despărțire.

Leu

În primele patru luni ale anului, viața ta sentimentală curge ca până acum, dar din mai încolo, relațiile în general și cea de cuplu în special vor deveni deosebit de importante pentru tine și-ți vor defini existența pentru mult timp de acum încolo. E ca și cum te-ai trezi dintr-un somn lung și ai realiza că asta contează cel mai mult în viață, să-i ai alături pe cei pe care-i iubești și să-i faci fericiți. Sunt șanse foarte mari să iei o decizie serioasă, de genul căsătoriei, ba chiar să purcezi la drum cu pregătirile, cu organizarea nunții. Dacă, dintr-un motiv sau altul, nu ajungi la altar în 2017, o vei face anul următor.

continuarea

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.