Clarvăzătoarea care a prezis masacrul de la Nisa anunţă un atentat în România. În ce oraş va fi

0

Clarvăzătoarea din România care susţine că a prezis masacrul de la Nisa anunţă acum că presimte un atentat viitor şi într-un oraş de la noi din ţară.

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care susţine că a prevăzut tragedia de la Colectiv, dar şi atentatele teroriste din Franţa, spune acum că un atentat similar va avea loc şi în România. Femeia a numit şi oraşul în care atacul terorist va avea loc.

Maria Ghiorghiu a declarat că ştia că se va petrece tragedia din Nisa din această săptămână. Ea susţine că ar fi scris pe blogul ei în urmă cu ceva timp: „Scriam în noaptea de 29 Martie, un articol cu titlul: „Din nou Franţa? Vai de Nisa!”, a declarat clarvăzătoarea.

„Eu ştiam că se va întâmpla ceva! Am văzut ceva şi în România. Va avea loc. La Cluj se va întâmpla”, a adăugat Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu aduce ca dovadă în favoarea predicţiei sale un text scris pe 29 martie 2016: 

„Dragii mei, voi ce spuneti, este posibil sa fie in aceasta vara vreun ATENTAT sângeros pe Coasta de Azur? Oare chiar va actiona vreun scelerat,vreun nebun si va omorâ oameni nevinovati? Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuta Domnului, ca sa fie apărati si ei si noi ,de urgia declansata de asemenea specimene de oameni scelerati”.

În urmă cu câteva luni, clarvăzătoarea declara:

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.