Credea că soţul o înşală. I-a scris că fuge, dar s-a ascuns sub pat. Ce l-a auzit vorbind a distrus-o

0

Aceasta este povestea lui Kelly, o femeie de 29 de ani din Anglia.

Ea bănuia de mai mult timp că soţul o înşală. Bărbatul ei devenise tot mai distant şi îşi ştergea mereu mesajele din telefon, precum şi ultimele apeluri efectuate. Asta a alimentat suspiciunea femeii.

Kelly n-a mai suportat situaţia şi i-a scris o scrisoare soţului ei, în care i-a spus că-l părăseşte. A lăsat hârtia pe masă şi s-a ascuns sub pat, pentru a surprinde reacţia omului. Acesta a intrat în casă, a citat epistola, apoi a dat un telefon. „Iubito, e gata, a plecat. Nici n-a fost nevoie să-i spun eu. Vin la tine, să sărbătorim momentul”, l-a auzit femeia, de sub pat, pe soţul ei vorbind la telefon.

Cele mai triste bănuieli ale lui Kelly se confirmaseră. Ea a ieşit plângând de sub pat. Dar, surpriză! A găsit şi ea o scrisoare pe birou. „Chiar crezi că ţi-aş face una ca asta? Cum poţi crede că te înşel? Data viitoare când te ascunzi sub pat, să-ţi tragi picioarele până la capăt”, scrisese bărbatul.

De fapt, omul nu avea nicio amantă, iar telefonul dat când soţia lui era sub pat nu a existat, fusese o farsă. Kelly şi-a dat seama de asta, cei doi soţi s-au împăcat, iar flacăra iubirii s-a reaprins.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.