Cum să câștigi stima persoanelor în funcție de semnul lor zodiacal

0

Uneori, este destul de greu să ajungem să fim pe placul cuiva, mai ales atunci când suntem nevoiți să le câștigăm încrederea și respectul.

Cu siguranță este nevoie de unele acte de bun simț prin care să facem acest lucru, dar care ar putea fi acestea

Iată ce au astrele de spus în această privință și află cum poți câștiga stima fiecărui semn zodiacal în parte.

Berbec: Fii mereu sincer

Nimic nu este mai apreciat de către nativul acestei zodii decât sinceritatea. Indiferent care este natura relației pe care o ai cu acesta, fii sigură că ești mereu sinceră și că nu apelezi la niciun fel de minciună.

Taur: Câștigi stima stimându-l

Cui pe cui se scoate, nu-i așa?! Exact așa este și în cazul Taurului, dacă-i demonstrezi clar că îl stimezi și că îl respecți, ți-ai atins scopul.

Gemeni: Nu te ascunde după deget

Fii directă și spune mereu lucrurilor pe nume. Chiar dacă trebuie să-i dai o veste proastă, nu încerca să faci lucrurile să pară altfel decât sunt. Apreciază oamenii care știu ce vor, sunt direcți și spun fără urmă de îndoială tot ceea ce au de spus.

Rac: Oferă-i momente frumoase

Dacă te asiguri că-i oferi unele dintre cele mai frumoase experiențe de viață și ești sigur că bagajul de amintiri al nativei Rac este plin de lucruri prețioase, ai nimerit-o! Este singurul lucru pe care-l ai de făcut pentru a-i putea câștiga stima.

Leu: Asigură-te că ești observat peste tot pe unde mergi

Ieși de sub semnul anonimatului și încearcă să lași o urmă peste tot pe unde mergi. Doar așa vei reuși să câștigi cu adevărat stima nativei acestei zodii.

Fecioară: Încearcă să nu ai o imagine șifonată în societate

Fiind unele dintre cele mai bune analiste, Fecioarele se vor uita cu cea mai mare atenție la tine. Asigură-te că trecutul tău nu are niciun fel de pată și păstrează mereu o imagine impecabilă.

Balanță: Să-i faci clar faptul că are cu cine discuta

Dacă stai în fața unei Balanțe fără a avea ceva interesant de abordat, fii sigur că nu ajungi prea departe, ce să mai vorbim de câștigarea stimei sale față de tine?!

Scorpion: Să nu te joci niciodată cu mintea sa

Dacă te folosești de tot felul de șmecherii și glumițe, nu ai cum să-ți atingi obiectivul propus, adică cel de a-i câștiga stima. Nu-i place să citească mereu printre rânduri, așa că ar fi bine să fii mereu clar.

Săgetător: Nu-i agita apele

Încearcă să nu-i provoci stări de agitație și nesiguranță. Lasă mereu lucrurile cât mai clare și nu încerca să o provoci sau să o pui prea mult pe gânduri.

Capricorn: Trebuie să știi cum să te faci respectat de față cu cei din jur

Dacă te lași călcat în picioare, nu ai nicio șansă să câștigi stima unui Capricorn. Trebuie să-i demonstrezi că știi cum anume să te faci ascultat de cei din jur.

Vărsător: Vorbește cât mai mult

Dar nu degeaba, bineînțeles. Cu cât ești mai sociabil și mai deschis față de cei din jur, cu atât ai mai multe șanse să câștigi stima unui Vărsător…

Pești: Privește-l cu drag și fii deschis

Asta este tot ceea ce ai de făcut. Oferă-i un loc aparte în viața ta, iar acesta îți va fi chiar recunoscător.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.