„Da, simt ceva pentru tine!” I-a recunoscut Maria. In final, cei doi s-au sărutat şi şi-au spus că se vor vedea. Şi aşa a fost! Acum, Bogdan e un barbat liber dupa divort! Si da, Bogdan iubeste din nou! Avem primele imagini cu noua lui iubită! Cine este femeia care i-a luat locul lui Hannelore. Să fie Maria?!

0

Au pus punct căsniciei în mare secret şi se pare că deja fiecare încearcă să îşi clădească o altă relaţie. Bogdan şi Hannelore, foşti concurenţi la „Insula Iubirii”, au confirmat în urmă cu câteva ore divorţul.

Se pare că în viaţa lui Bogdan, fost concurent la „Insula Iubirii”, există deja cineva, dat fiind faptul că a publicat pe reţelele de socializare o fotografie care ridică foarte multe semne de întrebare. Acesta a pozat picioarele lui peste care apare un picior de femeie.

Să aibă deja Bogdan o altă femeie în viaţa lui? Cu siguranţă după divorţ amândoi îi doresc să îşi găsească fericirea, aşa că de ce să piardă ocazia?

Bogdan şi Hannelore sunt foşti concurenţi la „Insula Iubirii”. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce au revenit acasă din Thailanda, dar au divorţat la câteva luni de la evenimentul grandios.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.