Daca un barbat te saruta ASA inseamna ca e topit dupa tine.

0

Uneori, femeile devin confuze şi nesigure pe ele.

Oare tipul cu care mă văd mă iubeşte, sau doar vrea să împărţim câteva momente intime? Oare ţine la mine cu adevărat, sau o să mă înşele la prima greutate întâmpinată? Poţi să-ţi dai seama cât de mult ţine la tine inclusiv după felul în care te sărută. Vezi câteva tipuri de sărut care îţi arată că te iubeşte.

Sărut cu ochii închişi

Primul indiciu că un bărbat te iubeşte şi nu eşti doar o altă femeie dintr-o listă lungă este că îşi închide ochii când te sărută.

Felul în care abordează sărutul cu ochii închişi contează, de asemenea, destul de mult. Dacă închide ochii aproape teatral, se apropie de tine foarte încet şi respiră de multe ori înainte să te atingă efectiv, este emoţionat şi ţine la tine mai mult decât vrea să arate.

Sărut timid

Dacă un tip ţine la tine şi este timid de fel, stilul lui de sărut poate fi de două feluri: surprinzător şi la fel de timid.
Cel surprinzător este ca o revelaţie: tipul cel timid sărută pasional, apăsat şi cu multă limbă. Dacă te aşteptai la un pupic ca o boare, primeşti un adevărat uragan şi te simţi ameţită când termină cu tine.

Sărutul timid este ca o boare, uşor, tremurat şi fără să implice limba. Practic, tipul te iubeşte atât de mult, încât îi este frică să nu te spargă când te sărută, aşa că te atinge cât mai puţin şi cu grijă.

continuarea

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.