Detalii cutremurătoare despre crima din Mediaș. Marius a murit sub ochii tatălui, după ce a fost înjunghiat de 11 ori

0

Investigațiile în cazul oribilei crime din Mediaș, aoclo unde un tânăr a murit, continuă. După ce principalul suspect a fost arestat, alți doi bărbați au mai fost reținuți pentru 24 de ore.

În urma anchetei, s-a constatat că Marius Costăchescu a fost înjunghiat de 11 ori și că a fost lovit de opt ori cu piciorul în cap. Mai mult, bărbatul a murit la spital, chiar sub ochii tatălui care ar fi jurat să-și răzbune fiul după crimă.

„Aşa cum rezultă din fişa de constatări preliminare nr. 96/A3/23 din 13.01.2019, moartea victimei Faghiura Marius Andrei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei externe, consecutivă unor plăgi tăiate-înţepate la nivelul membrelor inferioare cu secţiune de pachet vascular femural drept (arteră şi venă femurală), leziunile traumatice tanatogeneratoare putând fi produse prin lovire repetată cu un corp tăietor-înţepător, majoritatea aplicate dinapoia înaintea victimei.

La autopsie s-au mai constatat leziuni traumatice cranio-faciale şi la nivelul cotului stâng care s-au putut produce prin lovire cu corp dur şi cădere pe un plan dur neregulat, dar care nu au intervenit în determinismul decesului”, se arată într-un comunicat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Marius Costăchescu avea numai 25 de ani și lucra ca paznic. Avea o mulțime de prieteni, care acum îl plâng pe acesta cu lacrimi amare. În locul înjunghierii lui Marius, apropiații au pus câteva lumânări, iar balta de sânge încă se mai poate zări, pe zăpadă.

Vă reamintim că băiatul a fost prins la mijloc într-un scandal provocat de două grupuri de tineri, într-un club din Mediaș. În urma rănilor severe suferite, acesta nu a putut fi salvat de medici.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.