Din nou burlăciţă, Hannelore de la „Insula Iubirii” a ieşit în club cu fetele. Ce ţinută extrem de sexy a purtat

0

Hannelore de la „Insula Iubirii” este din nou burlăciţă, astfel că nu a avut nicio reţinere să iasă în club cu fetele. Despărţită de Bogdan Ionescu, acum, Hannelore a început să-şi reia viaţa de dinainte de relaţia pe care a avut-o, iar un prim pas a fost ieşirea în club.

Hannelore a optat chiar şi pentru o super ţinută. Mai ales pentru că are o siluetă de invidiat, dar şi pentru că este o femeie liberă şi disponibilă pentru o nouă relaţie, Hannelore nu a avut nicio reţinere în a purta una dintre cele mai sexy rochii din garderobă. Rochia, crăpată pe picior, îi pune foarte bin în evidenţă trupul tras ca prin inel, dar îi dă şi o notă de eleganţă fostei concurente de la „Insula Iubirii”.

Hannelore şi Bogdan au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la „Insula Iubirii”, mai ales prin prisma comportamentului lui Hannelore faţă de ispita Andi. Chiar dacă Bogdan a încercat să treacă cu vederea peste, la doar câteva luni de la căsătorie cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

galerie foto

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.