Din pacate, e adevarat :'( Vești proaste despre fetița Anastasiei Cecati

0

Moartea Anastasiei Cecati îi afectează foarte tare starea de sănătate a fiicei sale, care, potrivit informaţiilor oferite de autorităţi, se pare că micuţa a suferit un şoc, întrucât alimentaţia de la mamă i-a fost întreruptă brusc.

„Există un şoc desigur, micuţa are nevoie de mamă, de căldura maternă şi de alimentaţie respectivă. Copilul acum se află într-un şoc, iar noi trebuie să facem toto posibilul ca copilul să treacă este acestă perioadă. La copil are acces bunica, mama femeii decedate care împreună cu personalul secţiei îngrijesc nou-născutul„, a mai spus Iurie Dondiuc, directorul Spitalului Nr 1 din Chişinău.

De asemenea, el a declarat că tutela micuţei îi revine statului, iar în următoarea perioadă se va decine de cine va fi crescută. ”Acum, conform legislaţiei Republicii Molodva şi a actelor normative în vigoare, tutela asupra acestui copil îi revine statului, dar organele competente vor decide în cel mai scurt timp cui îi va reveni tutela asupra micuţei, desigur că în primul rând sunt bunicii, mama Anastasiei„, a mai precizat acesta.

surssa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.