Doliu în lumea muzicii româneşti. Una dintre cele mai iubite artiste ne-a părărsit

0

Doliu în lumea muzicii româneşti. Una dintre cele mai îndrăgite artiste a încetat din viaţă. Lucreţia Marinescu, cunoscută şi ca Lucky Marinescu a murit, miercuri dimineaţă, la vârsta de 83 de ani.

Cântăreaţa suferea de probleme de sănătate de ceva timp. Vestea trecerii în nefiinţă a Lucreţiei Marinescu a fost făcută de fiul său pe internet.

”Lucky Marinescu, o mare voce a muzicii uşoare româneşti din anii ’70, s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de 10 ianuarie, în urma unei suferinţe de boală îndelungate. (…) O voce unică, un adevărat simbol al muzicii româneşti, Lucky Marinescu a trăit prin muzică şi pentru muzică. Amintirea ei va dăinui peste ani în inimile şi sufletele noastre”, este mesajul fiului său, Lawrence Marinescu.

Lucky Marinescu s-a născut pe 12 iulie 1934 în Cahul, România, în prezent în Republica Moldova, dar care s-a stabilit împreună cu familia sa în Cluj.

Lucky Marinescu a lansat albumele „Melodii de neuitat” (1999), „Cele mai frumoase melodii” (2000), „Cântec drag” (2003), „Nu mă uita, Lucky” şi „Cuvinte de iubire” (2008).

vezi aici video 

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.