„Doresc să rup orice legătură…!” Divor soc in lumea interlopă anunţat în urmă cu puţin timp

0

Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru, şi Andreea Duţă, o focoasă brunetă deloc străină de showbiz-ul românesc, au hotărât să divorţeze. Vestea a venit ca un fulger, iar cea care a făcut anunţul este chiar Andreea Duţă.

Frumoasa brunetă şi Dani Balint vor rămâne prieteni sau cel puţin… aşa şi-au propus. Andreea Duţă a precizat în mesajul prin intermediul căruia a anunţat despărţirea că nu mai vrea să primească mesaje ce îl au ca subiect pe Dani Balint. Hotărâtă să lase trecutul în spate, tânăra a mărturisit că viitorul ei nu îl va mai include niciodată pe fiul lui Sile Cămătaru.

„Am hotărât, de ceva timp, împreună cu soţul meu, Dani Balint, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii. Am fost tot timpul extrem de discretă, am încercat în permanenţă să îmi protejez viaţa privată! Scopul acestui mesaj este de a vă ruga să încetaţi cu mesaje ce au ca subiect în rol principal pe «viitorul fost soţ»! Doresc să rup orice legătură cu trecutul meu şi să îmi canalizez toata energia şi timpul asupra viitorului meu ce nu îl va mai include niciodată pe Dani!”, a anunţat Andreea Duță pe pagina de Facebook.

galerie foto

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.