Dovada clara ca Razvan Simion si Lidia Buble nu s-a despartit: S-au comportat ca doi adolescenti indragostiti la o petrecere

0

Razvan Simion si Lidia Buble au avut un inceput de relatie dificil, cei doi confruntandu-se cu multe rautati.

Ei bine, prezentatorul tv, matur si cu experienta de viata, a trecut mai usor peste gura lumii, in schimb partenera lui a suferit enorm.

Dragostea celor doi a triumfat in pofida obstacolelor, timp de doi ani totul desfasurandu-se ca-n povesti intre solista si prezentatorul tv. Acum cateva luni insa au aparut zvonuri conform carora Lidia si Razvan s-ar fi despartit, barfe confirmate si de lipsa pozelor cu protagonistii nostri, impreuna, pe paginile lor de pe retelele de socializare.

De ambele parti a domnit linistea cu privire la acest subiect, refuzul lor de a comenta amplificand si mai mult banuielile carcotasilor. Unii fani ai cantaretei au intrebat-o necontenit daca mai este iubita lui Razvan, iar altii, mai duri, i-au spus ca „roata se intoarce”.

Ce sa vedeti insa, de data aceasta a iesit fum fara foc. Mai indragostiti ca niciodata, de mana si zambitori, „matinalul” si simpatica Lidia s-au afisat la un eveniment monden care a avut loc la finele saptamanii trecute.

O privire in directia lor era suficienta sa-ti dai seama ca iubirea este tot acolo, la locul ei si ca nici nu poate fi vorba despre o ruptura in viitorul apropiat.

Cum a scris si Andreea Esca pe blogul ei, la un moment dat, felul in care o priveste Razvan Simion pe partenera lui dovedeste fara echivoc cat de multe o iubeste. Tot in acea postare, stirista a scris ca doreste fiecarei urmase a Evei sa fie privita cel putin o data in viata la fel.

vezi aici video 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.