După ce a fost suspectă de cancer, Beyonce de România s-a afişat asa la solar

0

Mădălina Dumitru sau Beyonce de România, aşa cum o ştie toată lumea, a trecut prin momente grele, după ce i s-a spus că este suspectă de cancer.

Vedeta a făcut analizele şi a aşteptat cu sufletul la gură rezultatele. Din fericire, blondina nu este bolnavă aşa că a revenit la obiceiurile pe care le avea dinainte.

Beyonce de România s-a pozat la solar! Şi nu oricum, ci îmbrăcată în alb din cap până în picioare. După ce s-a speculat că manelista ar avea cancer, blondina a revenit la viaţa ei de zi cu zi. Pentru că adoră să fie bronzată, Beyonce de România se duce foarte des la solar şi îi place să fie bronzată chiar şi iarna.

„Niciodata nu sunt pregatita, dar trebuie sa fac si pasul asta. Am avut programare la un RMN mamar, sa vad daca am sau nu cancer. Nu am dormit de frica, de frica RMN-ului. De cand m-am programat sunt speriata. Intr-un fel asteptam sa vina ziua, pe de alta parte nu.

Sunt constienta, chiar daca nu am cancer, am dureri, nu se explica durerile astea. O sa mi le scot indiferent de rezultat. Ma gandesc la Anais. Daca stie ca ma doare ceva, Anais vine si ma pupa. Mama a insistat sa merg la analize. Am cheltuit foarte multi bani cu analizele, ea mi-a dat bani pentru analize, din salariul ei. Mi-a zis: ‘ce se face copilul fara tine. Mai bine faci analize’. Am 25 de ani, de ce trebuie sa trec tocmai eu prin toate astea”, a mărturisit Beyonce, în urmă cu câteva săptămâni.

galerie foto 

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.