Durere fără margini pentru apropiaţii Cristinei Manea şi ai lui Dragoş Stoican, tinerii din Piteşti care au murit în aceeaşi zi. Video emoţionant

0

O durere de nedescris trăiesc toţi cei care i-au cunoscut pe Cristina Manea şi pe Dragoş Stoican, tinerii din Piteşti care s-au stins din viaţă la o distanţă de câteva ore. Proaspăta mămică a murit într-un spital din Turcia în urma unei lupte cu cancerul, iar tânărul de 30 de ani a sfârşit într-un accident rutier.

Foarte mulţi oameni erau prieteni cu amândoi, iar acum se pregătesc de două înmormântări. Cristina Manea a lăsat un urmă o fetiţă pe care a apucat să o vadă doar câteva secunde după ce a născut-o şi un soţ cu care se căsătorise în urmă cu câteva luni. Dragoş Stoican are două fetiţe.

„Dumnezeu să vă odihnească în pace 🙁 / Păcat de tinereţea lor! / Regrete eterne! Of, Dumnezeu ia numai oameni tineri şi frumoşi! / Dumnezeu să îi ierte”, sunt câteva dintre sutele de mesaje apărute pe reţelele de socializare. De asemenea, o prietenă comună celor doi a făcut un filmuleţ emoţionant.

vezi aici video 

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.