E pe bune: Un român şi-a uitat soţia într-o parcare din Ungaria. Ce a urmat este greu de imaginat

0

Caz incredibil petrecut în Ungaria, confirmat pe site-ul poliţiei maghiare: un bărbat din România şi-a uitat soţia într-o parcare de lângă Szeged.

Potrivit comunicatului Inspectoratul de Poliţie din Judeţul Somogy, un bărbat din România şi-a uitat, miercuri, soţia într-o parcare de pe autostrada M5 din Ungaria, în apropierea oraşului Szeged. Soţul a condus apoi mai multe sute de kilometri, convins fiind că partenera sa de viaţă se află în maşină.

„Bărbatul se deplasa, împreună cu familia, către Italia, iar atunci când au oprit într-o parcare, pentru a merge la toaletă, nu a văzut când soţia sa s-a dus la baie. Întrucât a crezut că aceasta doarme pe bancheta din spate, a pornit din nou la drum. Femeia nu avea la ea telefonul mobil, nici banii, nici documentele personale, astfel că a pornit după familie cu autostopul. A ajuns până în localitatea Balatonkeresztur, la peste trei sute de kilometri de locul de parcare, şi a cerut ajutorul poliţiei într-o benzinărie. Între timp bărbatul observase lipsa soţei şi luase legătura cu Ambasada României în Ungaria”, scrie MTI, conform Adevărul.

Cu sprijinul ambasadei şi al poliţiei, familia s-a reîntâlnit la biroul din Fonyod al poliţiei autostrăzilor, aproape de benzinăria la care ajunsese femeia, apoi şi-au continuat călătoria.

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.