E prea frumoasă ca să o scoată din casă! Cum arată iubita lui Liviu Vârciu, însărcinată în 6 luni

0

Liviu Vârciu o ține departe de ochii lumii pe Anda Călin, femeia care îi va dărui un copil celebrului prezentator TV. Focoasa brunetă s-a aranjat și arată senzațional.

 

Însărcinată în luna a șasea, Anda Călin este la fel de cochetă ca până acum. Iubita lui Liviu Vârciu a surprins pe toată lumea un selfie pe rețelele de socializare.

Cu un decolteu adânc și machiată profesional, Anda Călin a reușit să primească o mulțime de comentarii din partea prietenilor virtuali. Liviu Vârciu are cu se lăuda, iubita lui arată incredibil. ”Ești o frumoasă!”, !Foarte frumoasă”, au fost câteva dintre complimentele primite de Anda Călin din partea fanilor.

Liviu Vârciu s-a născut pe 17 martie 1981. Prezentatorul emisiunii „Zaza Sing” a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, dar au divorțat în anul 2010. Carismaticul artist are o fiică, pe Carmina Maria. Adolescenta a venit pe lume în urma unei relaţii pe care Liviu Vârciu a avut-o cu Amy Teiceanu. În prezent, Liviu Vârciu are o relaţie de iubire cu Anda Călin, care e însărcinată. Cei doi sunt împreună din ianuarie 2017.

galerie foto 

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.