E SIGUR, fără nicio îndoială. <3 Natalia Sofia va avea un frate Victor Slav și Bianca Drăgușanu sunt foarte fericiți și se simt împliniți!

0

Tăticul unei fetițe de aproape trei luni, Victor Slav nu ratează nici o ocazie să își arate dragostea pentru micuța Natalia Sofia.

De altfel, toate gesturile sale de afecțiune par a fi scrise în caracterul său, dar și în stele. Născut pe 5 iunie, Victor Slav este în zodia Gemeni, astfel că se pare că va fi un prieten foarte bun pentru fiica sa, aproape ca un frate mai mare.

Iată ce spun astrele despre tatăl născut în zodia Gemeni: Fiind el însuşi un copil, cel mult un adolescent, i s-ar cere prea mult să-i îngrijească, să-i alinte, să-i disciplineze – se plictiseşte foarte repede şi nu e consecvent în atitudinea faţă de ei.

Însă îi place să le povestească despre lucruri fascinante, să le cumpere cărţi, jocuri, să-i înveţe să meargă cu bicicleta, să se dea cu rolele.  Fiindcă viaţa pentru el înseamnă comunicare, logică şi mişcare, nu ştie ce să facă cu un copil până când acesta nu începe să vorbească, să judece şi să meargă.

Victor Slav a devenit tată pe 26 septembrie

Bianca Drăgușanu l-a făcut tată pe Victor Slav pe 26 septembrie, când a născut prin cezariană, la o clinică privată. Bianca a reușit să păstreze sarcina secretă mai multe luni, făcând marele anunț abia în mai, când era deja gravidă în cinci luni. Potrivit calculelor ulterioare, copilul fusese conceput la scurt timp după Anul nou, în vacanța pe care cei doi au petrecut-o în Mexic, la începutul lui 2016.

Pentru a-și aduce fetița pe lume, Bianca Drăgușanu a ales cele mai bune condiții după ce a studiat ofertele clinicilor private din București. Tot pachetul a costat-o pe blondă 20.000 de lei, aceasta refuzând un contract barter pentru acest moment important din viața ei.

sursa

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.