El este românul, în vârstă de 30 de ani, care a murit în accidentul din Ungaria

0

Un accident grav de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe o autostradă din Ungaria, în urma căruia un român și-a pierdut viața.

Constantin Țigănescu, în vârstă de 30 de ani, este din Timișoara și lucra ca șofer la o firmă de transport din comuna Ortișoara, județul Timiș, scrie observator.tv. Bărbatul era căsătorit și avea o fetiță.

Constantin Țigănescu se afla la volanul unui camion de 3,5 tone care a intrat frontal în alt vehicului, pe autostrada M5 din Ucraina. În urma accidentului, bărbatul a murit pe loc și a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale cabinei, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Una dintre rudele românului mort în accident, Leontina Țigănescu, este devastată de durere și primește numeroase mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook. „Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace pe nenea Nicu😢😢😢 / Tatăl Ceresc să-i așeze sufletul în Împaratia Cerească, iar voua, multă putere pentru a putea depăși aceasta dramp! / Condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”, au scris oamenii pe Facebook.

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.