Este oficial! Arabii au pus mâna pe Daniela Crudu! Nu eşti curios să vezi cum arată focoasa brunetă în hainele lor tradiţionale

0

Daniela Crudu a petrecut Revelionul în Dubai şi este de-a dreptul cucerită de lumea arabă. Este fascinată de această cultură şi chiar a ţinut să arate tuturor asta.

Daniela Crudu este fascinată de lumea arabă. De câteva zile se află acolo şi aproape că a adoptat şi cultura din acele locuri. Focoasa brunetă s-a pozat de curând în haine tradiţionale arabe, într-o rochie neagră cu imprimeuri viu colorate. Oare se mai întoarce în România.

Ei bine, Daniela Crudu s-a răsfăţat pe plajele din Dubai acolo nu a umblat deloc acoperită. A avut costume de baie minuscule şi a atras toate privirile şeicilor. În imaginile pe care le-a postat recent, Daniela nu mai lasă nimic la vedere, chiar poartă şi ceva care îi acoperă capul.

De Revelion, Daniela Crudu s-a distrat în Dubai, iar în toate celelalte yile s-a răsfăţat pe plajă, la soare.

Daniela Crudu a împlinit 27 de ani pe 14 iunie. Ea a fost asistentă tv la „Un show păcătos”, o emisiune difuzată pe Antena 1 de luni până joi, care a fost prezentată de Dan Capatos.

galerie foto

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.