Familia a fost anuntata ca Diana moare chiar de ziau ei! Acum, ea este in moarte cerebrala si… familia crede in miracol. Nimeni nu a stiut cu adevarat. De ce boala sufera tanara! Si iubitul ei, turc, a ajuns de urgenta in tara. Ce au descoperit medicii la el

0

Diana se află de două săptămâni în moarte cerebrală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Prietenul tinerei a venit în România să-i fie alături Dianei, el fiind de origine turcă, stabilit în ţara lui natală.

Elena Lăcrămioara Ghişoiu, mama îndurerată a Dianei, a declarat pentru oradesibiu.ro: „Prietenul fetei este aici şi şi-a făcut analizele complete în Turcia. Este perfect sănătos. El este din Turcia.”

Pentru a nu fi afectat de meningita tinerei, prietenul Dianei, nu a fost investigat la Sibiu, ci în Turcia, şi, din fericire, el este sănătos.

Diana şi-a văzut ultima dată prietenul, în Turcia, pe aeroport, de unde s-au despărţit, fata urmând să se întoarcă acasă, în România după ce au petrecut sărbătorile împreună. Diana a zburat cu avionul din Turcia în România, aterizând la Bucureşti, unde a fost aşteptată de fratele ei. Atât prietenul, cât şi fratele Dianei nu s-au îmbolnăvit de meningită.

Nu se ştie dacă i-a făcut rău călătoria. Directorul DSP Sibiu, dr. Gabriel Budescu a spus pentru oradesibiu.ro „Diana a plecat pe 28 decembrie şi s-a întors pe 1 ianuarie. Deci, organismul ei a fost suprasolicitat, obosit. Sistemul ei imunitar, a fost clar zero.”

Familia este de părere că Diana luptă să trăiască dar medicii spun că nu mai are şanse. Mama îndurerată speră într-o minune „Doamnă, copilul acesta luptă să trăiască! (…) Doamnă pentru mine nu e moartă, atâta timp cât îi bate inimioara”

sursa

Loading...

Comentarii

Comentarii

Share.

About Author

Comments are closed.